Werkwijze

Werkwijze

Overweegt u om van mijn diensten gebruik te gaan maken dan kom ik persoonlijk bij u aan om kennis te maken. In dat kennismakingsgesprek zal ik dan meteen uw wensen en verwachtingen inventariseren en u tevens vertellen wat u van mij mag verwachten.

Indien u dat wenst kan op grond van uw wensen en de periodieke werkzaamheden die daarmee samenhangen een vrijblijvende offerte worden opgesteld. U weet dan vooraf wat de periodieke werkzaamheden u kosten en komt achteraf niet voor verrassingen te staan.

Besluit u om met mij in zee te gaan dan zullen voor mijn dossier een aantal basisgegevens aangeleverd dienen te worden voordat met de werkzaamheden kan worden begonnen.

Periodiek levert u geordend de volledige gegevens voor de verwerking van de administratie aan of worden deze bij u opgehaald. Na verwerking ontvangt u deze weer retour. Indien gewenst worden periodieke cijfers opgesteld en met u besproken.

Na afloop van het boekjaar worden de jaarrekening en de aangiften in concept opgesteld en met u besproken. daarna volgt de definitieve afwerking van de jaarrekening en verzending van de aangifte (inkomstenbelasting en / of vennootschapsbelasting) naar de belastingdienst.

De door mij verrichte werkzaamheden worden na afloop van iedere maand door mij gefactureerd.