Intro

Welkom op de website van Martien van Berlo Administratie & Belastingen.

Mijn naam is Martien van Berlo. Met ruim 30 jaar ervaring op één groot en enkele middelgrote accountantskantoren, kunt u bij mij nu terecht voor diverse, uiteenlopende administratieve diensten op financieel, administratief en fiscaal gebied.

Voor ondernemers varieert dit van het volledig verzorgen van de administratie, de jaarrekening en fiscale aangiften tot het voorbereiden van de jaarstukken voor de accountant of, indien nodig, het vervangen van de administrateur bij (langdurige) afwezigheid.
Voor particulieren kan ik o.a. de aanvraag en het wijzigen van diverse toeslagen verzorgen alsmede het samenstellen en indienen van aangiften inkomstenbelasting en erf- of schenk-belasting.

Martien van Berlo Administratie & Belastingen is gevestigd in Venray en is een eenmanszaak.
U heeft dus steeds met dezelfde persoon te maken die uw financiële zaken van het begin tot het eind kent.

Drijft u uw onderneming in de vorm van een eenmanszaak, een vennootschap onder firma (VOF), een maatschap of een Besloten Vennootschap, dan kunt u met al uw administratieve en fiscale zaken bij mij terecht.

Mijn werkgebied loopt globaal van Venlo tot Boxmeer en het oostelijk deel van Noord-Brabant, en beslaat de gemeenten Venray, Horst aan de Maas, Venlo, Bergen en Boxmeer.